How to become a Rijinstructeurworden – Dutch Article:

This article is written in Dutch since a lot of my readers requested it. I hope I can inform you guys about this subject. If you want the English version of this article then you always can contact me and I’ll provide you the English version of this article. For now enjoy reading and if you got any questions you know where to find me.

In dit artikel zal ik u de informatie geven die u nodig heeft om te kunnen beslissen of u een bestuurder-instructeur bent, iets dat bij u past. Als u vragen heeft over dit onderwerp, kunt u altijd contact met mij opnemen of met het bedrijf dat ik u vertel. U kunt me ook bezoeken. Als je me belt, zullen we een afspraak maken en wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Voor nu lekker lezen en als je nog vragen hebt, dan weet je waar ik me kan vinden! Ik geniet nu van lezen en ik hoop dat je hieronder je reacties in het commentaar gedeelte ziet.

 

Ik wil altijd een rijinstructeur worden, daarom ben ik besloten om mijn baan te stoppen tegenwoordig en een bestuurder instructeur te worden. Ik was aan het zoeken en zoeken en kon de juiste website niet vinden, maar na een tijdje vertelde een Nederlandse vriend mij dat hij een goed bedrijf vond toen hij op rijinstructeur worden gezocht. Dit betekent dat in nederland een bestuurder-instructeur wordt. Dus ik heb contact opgenomen met het bedrijf en vroeg wat vragen.

 

Na de omzetting heb ik besloten om de training te volgen en een bestuurder instructeur te worden. De kwaliteit van de training en contact was zeer goed en de service ook. Ze hebben me boeken geleverd met internationale scheepvaart en toen ik in Nederland aankwam, leverden ze alles wat ik nodig had.

 

Ik hoop dat ik je voldoende op de hoogte heb gesteld van de mogelijkheden van rijinstructeur worden en als je nog meer vragen hebt, dan kan je altijd contact met mij opnemen of met het bedrijf dat ik je vertelde. Wij zullen u alle benodigde informatie verstrekken. Voor nu geniet je van lezen en zie je de volgende keer in mijn blogartikel. De reden dat ik het Nederlandse woord Rijinstructeur worden gebruikt, is omdat ik het bedrijf vond terwijl ik op die term zocht, daarom gebruikte ik het Nederlandse woord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *